Testapparatuur voor tabletten, poeders en capsules

PMT Benelux verzorgt sinds 15 jaar de verkoop, installatie, validatie en de after-sales van de testapparatuur voor tabletten, poeders en capsules van de firma Sotax, gevestigd te Aesch nabij Basel, Zwitserland.

SOTAX is wereldleider op gebied van testapparatuur voor oplossnelheid (dissolutie), fysische testparameters op tabletten, capsules en poeders, en systemen voor geautomatiseerde gehaltebepaling, dit  zowel voor oa.  farmaceutische producten, voedingssupplementen, medische implantaten, enz... 

Opgericht in Zwitserland, en nog steeds in private handen, is  SOTAX een groep in volle expansie die zo’n 150 hooggeschoolde werknemers tewerkstelt.  SOTAX is wereldwijd vertegenwoordigd, hetzij via eigen kantoren, hetzij via een uitgebreid distributeurennetwerk.

SOTAX heeft hiernaast een uniek zusterbedrijf opgericht, toegewijd aan research op gebied van dissolutie, SPS Pharma Services. (www.sps-pharma.com)  

In 2008 heeft SOTAX de Zymark productlijn mee opgenomen in zijn productengamma, en verzorgt het voor deze systemen eveneens de after-sales activiteiten.

2013 volgde de overname van Dr. Schleuniger-Pharmatron waardoor PMT Benelux nu ook de hardheidstesters en desintegratiesystemen van Dr. Schleuniger-Pharmatron kan aanbieden / servicen.

De merknamen Zymark en Dr.Schleuniger-Pharmatron werden inmiddels vervangen door het Sotax logo, waarbij de dissolutie-apparatuur, en de apparaten voor gehaltebepaling, de typisch blauw/witte kleur behielden, en de apparatuur voor fysische tests in de grijs/zwarte kleurstelling wordt gevoerd.

 

ISO 9001

PMT Benelux NV/SAHaachtsesteenweg 378 bus 01 | 1910 KAMPENHOUT | BELGIE | Tel +32 (0)16 65 92 92 | Fax +32 (0)16 65 22 05 | e-mail info(at)pmtbenelux.com