Reiniging en Desinfectie

Process2Clean detergenten

Process2Clean reinigingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor kritische procesreinigingstoepassingen. Op deze locatie rechtvaardigt het juiste gebruik van procesreinigingsmiddelen twee zorgen. De eerste zorg heeft betrekking op het vermogen van het gekozen reinigingsmiddel om bestaande productresten te verwijderen die aanwezig kunnen zijn in productieapparatuur, vaten of lijncircuits met open of gesloten proces. De tweede zorg is het vermogen om het procesvuil en het reinigingsmiddel te verwijderen tot acceptabele limieten voor sporenresten. Dit proces zorgt ervoor dat alle productcontactoppervlakken schoon zijn voordat de volgende productloten worden samengesteld en elimineert de mogelijkheid van productcontaminatie of productvervalsing.

Process2Clean-reinigingsproducten zijn ontwikkeld om een ​​groot aantal productieresten op het gebied van farmaceutica, biotechnologie, cosmetica, medische hulpmiddelen, voedingsmiddelen en dranken en onderzoek en ontwikkeling effectief te verwijderen. Alle producten zijn geformuleerd met Water For Injection (WFI) en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de GMP-productiefaciliteit van VAI®. Alle VAI Process2Clean reinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar in zowel steriele als niet-steriele uitvoeringen. De steriele versie is ultra schoon en zorgt ervoor dat er minder contaminatie in het systeem komt.

Bij elk verzonden product wordt een compleet pakket met documentatie geleverd. Er is ook een uitgebreid ondersteuningspakket dat specifiek is voor elk afzonderlijk VAI-reinigingsproduct beschikbaar om u te helpen bij uw reinigingsvalidatieplannen.

Process2Clean1

Process2Clean 1 is een sterk alkalisch reinigingsmiddel met bevochtigingsmiddelen. P2C 1 is het meest effectieve breedspectrumreinigingsmiddel van VAI. Het is in staat om een breed scala aan residuen te verwijderen. Ideaal voor bijna alle organische bodembelastingen.

Beschikbaar in flessen vanaf 1 gallon (= 3,78L)

Process2Clean2

Process2Clean 2 is een fosforzuur reinigingsmiddel met bevochtigingsmiddelen. P2C 2 is het meest effectieve zure reinigingsmiddel van VAI. Ideaal voor vrijwel alle anorganische bodembelastingen. Routinematig gebruik van dit product vermindert corrosie, putcorrosie en roest.

Beschikbaar in flessen vanaf 1 gallon  (= 3,78L)

Process2Clean3

Process2Clean 3 is een hydroxyazijnzuur reinigingsmiddel/ontkalker met bevochtigingsmiddelen. P2C 3 is een milieuvriendelijke reiniger/ontkalker die uiterst effectief is in het verwijderen van anorganische vervuilingen en vrije metalen en het verminderen van corrosie, putjesvorming en roest.

Beschikbaar in flessen vanaf 1 gallon (= 3,78L)

Process2Clean4

Process2Clean 4 is een neutraal pH-reinigingsmiddel voor algemeen gebruik met verhoogde gehaltes aan bevochtigingsmiddelen. Het kan worden gebruikt als een op zichzelf staande reiniger of als toevoeging aan alkalische reinigers om hun reinigingscapaciteiten te verbeteren.

Beschikbaar in flessen vanaf 1 gallon (= 3,78L)

Process2Clean5

Process2Clean 5 is een sterk opgebouwd pH-neutraal reinigingsmiddel dat kan worden gebruikt als stand-alone reinigingsmiddel of als additief om de reinigingsprestaties van alle VAI-reinigingsmiddelen te verbeteren.

Beschikbaar in flessen vanaf 1 gallon (= 3,78L)

Process2Clean6

Process2Clean 6 is een gechloreerd alkalisch reinigingsmiddel. P2C 6 bevat buffermiddelen om de integriteit van het substraat te behouden. P2C 6 is in staat zeer eiwithoudende vervuilingen, oliën, wassen, crèmes en polymeren te verwijderen.

Beschikbaar in flessen vanaf 1 gallon (= 3,78L)

ISO 9001

PMT Benelux NV/SAHaachtsesteenweg 378 bus 01 | 1910 KAMPENHOUT | BELGIE | Tel +32 (0)16 65 92 92 | Fax +32 (0)16 65 22 05 | e-mail info(at)pmtbenelux.com