Reiniging en Desinfectie

Producten voor Reiniging en Desinfectie

PMT Benelux verdeelt het zeer volledige VELTEK gamma voor toepassingen in de farmaceutische industrie, scholen, voedingsindustrie en ziekenhuizen.

Hun producten zijn gevalideerd en getest volgens USP en geproduceerd onder GMP omstandigheden. Veltek is EPA en FDA geregistreerd.

Veltek biedt verschillende families van desinfectantia, sporiciden en reinigingsmiddelen aan (alcohol, quaternaire ammonia, phenolische producten, VHP, Hypo-chlore, H2O2, …) zowel onder steriele als niet steriel vorm, klaar voor gebruik of geconcentreerd in verschillende verpakkingen (aérosols, trigger spray flesjes, containers). Deze multitude van oplossingen laat toe om het volledige VELTEK gamma te integreren in de volledige farmaceutische industrie en biotechnologie, en dit in alle stadia van ontwikkeling tot productie.

Van alle producten zijn veiligheidsfiches (MSDS) en technische documenten beschikbaar, alsook de certificaten van steriliteit, analyse, en irradiatie met een Sterility Assurance Level (SAL) van 10-6.

Het Core2Clean systeem werd door VELTEK ontwikkeld teneinde de reinigings- en ontsmettingsprocedure te optimaliseren. Dit systeem zorgt voor een eenvoudige en aangepaste verdeling van de ontsmettingsmiddelen dmv een spray, spons of vernevelaar. De vloeistof binnenin de unit is door drukopbouw beschermd tegen contaminatie van buitenaf. De volledige unit is autoclaveerbaar.

Het Cage2Wash gamma wordt aangeboden teneinde een oplossing te bieden voor het reinigen van dierenfaciliteiten.

Het nieuwe Easy2Gown gamma vervolledigt het reeds bestaande cleanroom kledij gamma. Met de steriele Easy2Gown kledij spendeert men minder tijd in de omkleedruimte en is er dus meer tijd voor productie. De speciale folding van de kledij zorgt ook voor minder risico tot contaminatie van de kledij alvorens binnen te treden in de steriele zone.

Met de Asepti Cleanse en DEC-501 biedt VELTEK een oplossing voor de zoektocht naar handvrije dispensie van alcohol, zowel in de omkleedruimte als in de productieruimten. De DEC-501 uit RVS is helemaal autoclaveerbaar en uiterst geschikt voor een steriele omgeving.

 

 

ISO 9001

PMT Benelux NV/SAHaachtsesteenweg 378 bus 01 | 1910 KAMPENHOUT | BELGIE | Tel +32 (0)16 65 92 92 | Fax +32 (0)16 65 22 05 | e-mail info(at)pmtbenelux.com